Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Γ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Νίκη αναπνοής πέτυχε το αντρικό μας τμήμα εντός έδρας απέναντι στον Οδυσσέα Γαλατσίου φτάνοντας της 4 νίκες σε 6 παιχνίδια.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν καταιγιστικοί πιέζοντας και τρέχοντας σε σωστούς χώρους και αποστάσεις. Έτσι μπορέσαμε να κάνουμε το 34-14 πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δοκιμάζοντας άλλο σχήμα, δεν μας "πήγε" και τόσο καλά μιας και νομίζαμε πως το ματς έληξε από τα πρώτα δέκα λεπτά. Έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν τις ανάσες και τους χώρους τους, και μπόρεσαν να μειώσουν την διαφορά στους 10 πόντους στο ημίχρονο.

Στην ανάπαυλα βάλαμε τα πράγματα κάτω και είπαμε τι να διορθώσουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι. Μπαίνοντας μέσα παίξαμε δυνατά, όσο μας άφησαν, και σφίξαμε την άμυνα μας. Οι φιλοξενούμενοι υπό την ανέχεια των αρμοδίων, παίξανε πολύ δυνατά και σε μερικές στιγμές αντιαθλητικά και με συνδυασμό της ευστοχίας σε μερικά τρίποντα (Νο 11) μπόρεσαν να κρατηθούν κάπως κοντά στο σκορ. Το ματς έφτασε 11 πόντους μπροστά εμείς με 10 δευτερόλεπτα για να λήξη το ματς. Αποφασίσαμε να πάρουμε time out για να δείξουμε τι να κάνουμε και να μεταφέρουμε την μπάλα στο άλλο μισό του γηπέδου. Τελικά δεν μπορέσαμε να βάλουμε καλάθι αλλά διασπάσαμε την πίεση λήγοντας το ματς με 75-64.

Πρέπει να σημειωθεί, πως στο μπάσκετ οι λεπτομέρειες και οι πόντοι διαφοράς, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Έτσι όσοι δεν το γνωρίζουν πρέπει να ρωτάνε για να μαθαίνουν.......

Επόμενο ματς την Παρασκευή 23/11 στην Πετρούπολη απέναντι στην Ολυμπιάδα '96

Δεκάλεπτα: 34-14, 15-22, 9-12, 17-16.

Γ.Σ Παλλήνη (Τελάκης, Φρέρης): Παπαδόπουλος, Λάππας 2, Σολδάτος 13(1), Βουλουμάνος 8, Νικηταράς, Δολιανίτης 10, Σαχάς 13, Τσίγκανος 20(2), Αγγελής, Τσίτουρας 5, Σαμπάνης, Γωγούλης 4.

Οδυσσέας Γαλατσίου (Δαρδαλέκας): Κανινίας, Σαιτάνης, Πετεινάκης 13(1), Σουφλερής 8(2), Μαρούλης 3(1), Ζαχαρός, Θωμάς, Ρέτζιος 19(4), Παπουτσής 15(2), Τσιτσός 3, Φωτόπουλος 3, Φυτιλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου