Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΟΕΦΗΒΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, το παιδικό και το εφηβικό Α' έπαιζαν εναντίον του Ο.Φ.Η Ηρακλείου και το εφηβικό Β' με τον Κ.Α.Ο Γέρακα εντός έδρας.

Το παιδικό κέρδισε επικρατώντας με 52-40, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης από το προηγούμενο παιχνίδι. Συνεργασία, άμυνα και σοβαρότητα στην τελική προσπάθεια, ήταν τα στοιχεία που διέκριναν την ομάδα. Έτσι μπόρεσε η ομάδα μας να είναι μπροστά στο σκορ όλοι την ώρα δείχνοντας στους αντιπάλους ότι δεν μπορούν να διεκδικήσουν το παιχνίδι.

Στο εφηβικό Α' το πρώτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε καλά πιέζοντας και τρέχοντας το παιχνίδι. Δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο μπόρεσαν οι φιλοξενούμενοι να κρατηθούν στο παιχνίδι και να το φέρουν στους 5 πόντους διαφορά. Τελευταίο δεκάλεπτο όμως η σοβαρότητα, η εμπειρία ορισμένων παικτών και το πάθος όλων μας έδωσε το παιχνίδι με τελικό σκορ 57-45

Μεγάλη νίκη πήρε το εφηβικό Β' επικρατώντας του Κ.Α.Ο Γέρακα με 55-43. Οι παίκτες μας δείξανε τα δόντια τους παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ με πάθος και μυαλό. Δεν δώσαμε ποτέ στους αντιπάλους μας την ευκαιρία να περάσουν μπροστά και πήραμε το ματς διαδικαστικά. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν να πάρουν το ματς μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησαν από την κερκίδα οι "πατεράδες" να βοηθήσουν βρίζοντας τους παίχτες μας.............. Αθλητισμός, παιδαγωγία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου