Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αγωνιστική κίνηση Παιδοεφήβων

Παίζοντας καλό μπάσκετ, οι παίδες επικράτησαν απέναντι στην ομάδα της Τούφας με 72-28. Είδαμε τους "μικρούς" μας να προσπαθούν να παίξουν καλό μπάσκετ με συνεργασίες και καλή ομαδική λειτουργία, απέναντι σε μια ομάδα που προσπαθούσε να τους σταματήσει με αντι-μπασκετικό τρόπο. Οι περισσότεροι παίχτες μας δεν φοβήθηκαν να παίξουν απέναντι σε μια τέτοια ομάδα με τέτοια λειτουργία.

Το Εφηβικό Α' επικράτησε και αυτό 63-50 έστω και δύσκολα, χωρίς για άλλη μια φορά να αποδώσει τα αναμενόμενα. Χαλάρωση και ατομικισμός, ήταν μερικά από τα στοιχεία που επικράτησαν στο παιχνίδι. Όμως τα κρίσιμα λεπτά μπόρεσαν να βρουν τις λύσεις και να πάρουν το ροζ φύλλο.

Το Εφηβικό Β' βρέθηκε αντιμέτωπο με την καλή ομάδα των Μελισσίων κάνοντάς τους ακόμα καλύτερους, παίζοντας πολλή κακή άμυνα και δείχνοντας κουρασμένοι από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν υπήρχε αρχή και τέλος στο αμυντικό αλλά ούτε και στο επιθετικό κομμάτι. Έτσι το ματς έληξε 27-73.

Αυτό το σαββατοκύριακο ήταν πολύ εποικοδομητικό δείχνοντας σε όλους μας τις αδυναμίες και κάνοντάς μας να δουλέψουμε παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου