Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Γ.Σ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - Γ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ 71-77


      Παιχνίδι για γερά νεύρα και ένα πρώτο ημίχρονο απίστευτης ευστοχίας (8 τρίποντα) για την αντίπαλη ομάδα, αφού εμείς κατά τη διάρκειά του κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου και φαινόμασταν σαν κομπάρσοι της κατηγορίας. Συγκεκριμένα, η άμυνα και οι προσωπικές βοήθειες δεν υπήρχαν και η επίθεση ήταν άρρυθμη  και αναποτελεσματική. Το ημίχρονο έληξε 41-32.

      Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για μας, με ασφυκτική άμυνα και ισχυρή παρουσία κάτω από τα καλάθια, τρέχοντας στον αιφνιδιασμό  αλλά και με καλή οργάνωση στο set play. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα των Γλυκών Νερών ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά εμείς με την ψυχραιμία και την εμπειρία ορισμένων παιχτών, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με 71-77 αλλά και να καλύψουμε τη διαφορά του  πρώτου μεταξύ μας αγώνα.

      Συγχαρητήρια στην ομάδα των Γλυκών Νερών που πάλεψε το παιχνίδι και δεν έπαιξε με κατεβασμένα χέρια όπως έκανε άλλη ομάδα της κατηγορίας  μας  που έχασε με 30+ πόντους…..

     Επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με το Μαραθώνα 10/2 , 9.00μμ. Η νίκη είναι μονόδρομος για τα παιχνίδια που ακολουθούν αν θέλουμε να σηκώσουμε κεφάλι. 


Γ.Σ Γλυκών Νερών (Σπηλιωτόπουλος): Γανωτάκης 4, Κρανάς 2, Πάτσης, Καρακώστας 12(1), Ορφανουδάκης, Γαϊτανάκης 38(6), Καραχάλιος 8(2), Παγόπουλος, Κυριακόπουλος 7, Λιγνός

Γ.Σ Παλλήνης (Τελάκης, Φρέρης): Τσίγκανος 20, Αγγελής, Μίχας 7, Βουλουμάνος 17, Παπαδόπουλος, Δολιανίτης 2, Σαχάς Γιαν 11, Γωγούλης 6, Σαχάς Γιωρ 3, Τσιαμήτας, Καραμολέγκος 2, Σουργιάς 9(2)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου