Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή της Πίτας 2012 Γ.Σ. Παλλήνης

     Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του τμήματος μπάσκετ του  Γ.Σ Παλλήνης την Κυριακή 19-2.Παρόντες ήταν όλοι οι αθλητές που στελεχώνουν τις ακαδημίες, το παιδικό, το εφηβικό και το αντρικό. Το παρόν επίσης έδωσαν γονείς και φίλοι της ομάδας καθώς και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο με τους Προπονητές.

     Η έναρξη έγινε με το χαιρετισμό της Προέδρου και έπειτα  απολαύσαμε τις ακαδημίες μας (γεννημένοι 2000-2001 &1997-1999)σε μεταξύ τους αγώνα, κάτω από τους ήχους των τελευταίων μουσικών επιτυχιών . Εν συνεχεία κόπηκε η πίτα ανά τμήματα και μοιράστηκαν δώρα στους τυχερούς που κέρδισαν το φλουρί. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές ενώ υπήρχαν καφές, και αναψυκτικά στη διάθεση όλων .



     Αξίζει να σημειώσουμε ότι πουλήθηκαν κασκόλ  και ημερολόγια  του Γ.Σ Παλλήνης  (που  είναι στη διάθεση όλων), των οποίων τα έσοδα θα ενισχύσουν την ομάδα μας. Θεωρούμε σκόπιμο να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όλους τους χορηγούς  των οποίων η συμβολή ήταν σημαντική στην επιτυχία του εγχειρήματός μας, αλλά και όλους όσους μας βοήθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου