Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 77-86


Θρίλερ είχαμε αυτή την αγωνιστική ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα του Μαραθώνα. Ξέραμε ότι αυτό το ματς έπρεπε να το πάρουμε για να έχουμε το πάνω χέρι.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν καλό για μας με αρκετό πάθος και δύναμη στην άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μαραθώνα έμεινε στο ματς από δικά μας λάθη (βήματα, λάθος πάσες, λάθος επιλογές στην επίθεση και άστοχα σουτ κάτω από το καλάθι) και έτσι το ημίχρονο τελείωσε 26-28.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα λάθη και τα άστοχα τελειώματα κάτω από το καλάθι συνεχίστηκαν και αυξήθηκαν,  δίνοντας δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους αφού εμείς παίζαμε  τελείως κοιμισμένα. Σαν να μην έφταναν αυτά, προσπαθήσαμε να κάνουμε και τους σούπερ  ήρωες για άλλη μία αγωνιστική  αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Εκ του αποτελέσματος διαπιστώνουμε ξανά  ότι δεν χρειαζόμαστε ήρωες που να παίζουν για τον εαυτό τους, αλλά για την ομάδα  με συνοχή και αλληλεγγύη!!!!    Παρόλα αυτά, ξαφνικά στα τελευταία 2 λεπτά μας ήρθε μια αναλαμπή και με σωστές τοποθετήσεις στο γήπεδο  ισοφαρίσαμε το παιχνίδι πηγαίνοντας  το στην παράταση με 62-62. 

Την  παράταση όμως την πάλεψε  μια ομάδα ,ο Μαραθώνας. Εμείς συνεχίσαμε στην μετριότητα που μας διέκρινε σε όλο το ματς  και έτσι η ήττα ήταν αναπόφευκτη με  τελικό σκορ 77-86.

Πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα και έχουμε πολλή δουλειά και μυαλό να καταθέσουμε στο γήπεδο. Επόμενο ματς 17/2 εκτός έδρας με τα Καλύβια Θορικού στης 21:00.

Γ.Σ Παλλήνης (Τελάκης): Τσίγκανος 20(3), Αγγελής 5(1), Μίχας 3, Βουλουμάνος 25(1), Παπαδόπουλος, Δολιανίτης, Σαχάς Γιαν 14, Γωγούλης 6, Σολδατός 2, Τσιαμήτας, Σαχάς Γιωρ. 2, Σουργιάς

Μαραθώνας (Κελαϊδης): Φλώρος, Μπίμπας 11, Σαρλάνης 6(2), Μπέλλος 5, Μπούσουλας 23(3), Σταματόπουλος 12(4), Χαμηλοθωρής 25(5), Αθανασιάδης 4.    

1 σχόλιο: