Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΙΩΝΑΣ ΑΜΑΡ. - Γ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ


Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη την Παρασκευή  στο κλειστό του Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» ανάμεσα στον Αρίωνα Αμαρουσίου και τον Γ.Σ Παλλήνης  με σκορ 65-68.
Στην αρχή του παιχνιδιού μπήκαμε κάπως μουδιασμένα με τα πόδια μας να είναι βαριά. Πηγαίναμε το παιχνίδι αργά και οι επιλογές στην επίθεση ήταν μοιρασμένες  με αποτέλεσμα πολλά λάθη (7), άστοχα σουτ και με το σκορ 17 -10 υπέρ του Αρίωνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλάξανε οι ισορροπίες, ξύπνησε η ομάδα και πιέσαμε τους αντιπάλους  οδηγώντας τους σε λανθασμένες επιλογές . Με αλλαγές στη σύνθεση και στο ρυθμό και παίζοντας με μυαλό και ομαδικό πνεύμα στην άμυνα, μπορέσαμε να κλείσουμε την διαφορά. Σκορ ημιχρόνου 30-30. Μοναδικό αρνητικό ήταν οι βολές που είχαμε  1/5.
Στην επανάληψη, συνεχίσαμε την πίεση και τον γρήγορο ρυθμό  και παίξαμε μέσα στο καλάθι παίρνοντας αρκετές επαφές. Στόχος ήταν να μειώσουμε τα λάθη και να εφαρμόσουμε στην πράξη τα συστήματα. Χαρακτηριστικό του δεκαλέπτου ήταν οι  12/16 βολές και τα 15 ριμπάουντ υπέρ της Παλλήνης,  αλλά επίσης και ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την διαφορά που χτίζαμε, η οποία έφτασε και τους 14 πόντους. Στα τελευταία 10 λεπτά είχαμε αρκετά άστοχα τελειώματα και παίξαμε επιπόλαια νομίζοντας ότι το ματς έχει τελειώσει. Όμως με καλή άμυνα, με 8 ριμπάουντ και 4/5 τρίποντα μπορέσαμε να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη την οποία χρειαζόμασταν πάρα πολύ.
Οι πόντοι των ομάδων:
ΑΡΙΩΝΑΣ (Μακριδάκης) :  Μπουγιούκος, Μπόζας, Κουφολάμπρος 6, Στεφανίδης, Ταμβάκης 5, Μητροβγένης 20(4), Κυριαζόπουλος, Καραγιώργος, Μουχάκης 19(2), Αργυρόπουλος, Κατσανής 11(1), Πουγκακιώτης
ΠΑΛΛΗΝΗ (Τελάκης - Φρέρης): Τσίγκανος 16(1), Αγγελής 4, Τραμπάς, Βουλουμάνος 15(1), Παπαδόπουλος, Δολιανίτης 2, Σαμπάνης 3, Λυμπεραίος, Σαχάς Γ 11, Τσιαμήτας, Καραμολέγκος 6(1), Σουργιάς 11(3)

3 σχόλια: