Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΘΟΡΙΚΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: 62-59



Σ΄ένα σκληρό ματς  το οποίο εξελίχθηκε με πολύ δυναμισμό, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την νίκη εντός έδρας, απέναντι στην αξιόλογη  ομάδα των Καλυβιών. Το παιχνίδι ήταν καλύτερο από τα προηγούμενα που έχουμε δει, και το σκορ ήταν κατά το μεγαλύτερο μέρος  του παιχνιδιού πόντο πόντο. Και οι δύο ομάδες θέλανε το παιχνίδι  πολύ αλλά φάνηκε ότι εμείς το θέλαμε περισσότερο.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν πολύ καλό για την Παλλήνη. Στην επίθεση παίξαμε καλά αλλά στην αμυνά μας έλειπαν οι αλληλοβοήθειες  και  η  προσωπική άμυνα.  (20-14 στο 1ο δεκάλεπτο). Στην δεύτερη περίοδο, που ήταν η χειρότερη μας, φορτωθήκαμε με αρκετά φάουλ πάνω στο Νο 10 της φιλοξενούμενης ομάδας, ο οποίος τα αξιοποίησε με ποσοστό στις βολές 7/9. Λειτούργησαν  οι συνεργασίες τους και μπόρεσαν  να κάνουν το  9 -20 στο τέλος,  διαμορφώνοντας το σκορ στο ημίχρονο 29 -34.

Στην τρίτη περίοδο ισορροπήσαμε το ματς  παίζοντας δυναμικά, σφίγγοντας την άμυνα, μειώνοντας  τα λάθη μας και  λειτουργώντας  με μυαλό, καταλήξαμε στο 11-12 στο τέλος του δεκαλέπτου. Στα τελευταία 10 λεπτά, η ομάδα μας σήκωσε ανάστημα και έχοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα  γύρισε το ματς  βάζοντας 22 πόντους και παίζοντας άμυνα προσαρμογής δεχόμενη 13 πόντους.  

Απολογισμός αγώνα: Τελικό σκορ 62-59.Σε γενικές γραμμές η  απόδοση των περισσότερων παιχτών μας ήταν καλή, ενώ αξίζει να σημειωθεί η θετική παρουσία των  «πιτσιρικάδων» της  ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου