Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Κίνηση Σαββατοκύριακου Παιδικού, Εφηβικού Α & Β

Παίζοντας καλό μπάσκετ κατά διαστήματα, οι παίδες επικράτησαν απέναντι στον Κρόνο Γέρακα με 68-33. Από την αρχή του ματς, η ομάδα μας μπήκε δυνατά και παίζοντας καλό και ορθολογικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν κάτι από το ματς. Το ημίχρονο έληξε με +20 και μετά φάνηκε πως έγινε μια συντήρηση, επιτρέποντας να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίχτες.

Στο Εφηβικό Α', παρόλο τις απουσίες που είχαμε, μπορέσαμε να κερδίσουμε 60-45 την αντίστοιχη ομάδα του Κρόνου Γέρακα χωρίς να εντυπωσιάσουμε τους οπαδούς μας που παραβρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο. Το ημίχρονο έληξε με +10 και από κει και πέρα το ματς συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος, δίνοντας την νίκη και σε αυτό το ματς.

Το Εφηβικό Β', έπαιξε απέναντι στη δυνατή ομάδα της Νέας Ιωνίας, παίζοντας πολλή καλό μπάσκετ για 30 λεπτά. Μέσα σε αυτά τα λεπτά παρουσιάσαμε μια θετική εικόνα με καλές συνεργασίες και ισορροπημένες προσπάθειες. Μετά από κει και πέρα, δεν μπορέσαμε να κρατηθούμε στον ρυθμό τους δείχνοντας την απειρία μας και χάνοντας σημαντικές άμυνες και σουτ. Τελικό σκορ 43-67.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου