Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

3 ΑΣΤΕΡΕΣ - Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 54 - 56

Νίκη εκτός έδρας στην πρεμιέρα για την ομάδα μας, στο γήπεδο της Γκράβας.

Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε διαγωνισμό αστοχίας και από τους δύο με αποτέλεσμα να τρέχουμε το γήπεδο αλλά την σημαντικότερη στιγμή να αστοχούμε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίσαμε το ρεσιτάλ αστοχίας και προσθέσαμε την κακή αμυντική λειτουργία αφήνοντας το Νο 7 των γηπεδούχων να πάρει πολλά σουτ με σκριν από την κορυφή.

Τρίτο δεκάλεπτο ξυπνήσαμε πιέζοντας την μπάλα με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετά λάθη από τους γηπεδούχους και έχοντας στην επίθεση μια λίγο καλύτερη ανάπτυξη. Η πίεση συνεχίστηκε σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι δίνοντας μια άλλη εικόνα ομάδας, παίζοντας και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα με μυαλό. Στο τέλος η ομάδα μας με 2 τρίποντα αναπνοής και δείχνοντας ψυχραιμία στις βολές, αλλά και με τρίποντο από το Νο 7 των 3 αστέρων, νικήσαμε το ματς με 2 πόντους διαφορά. Μπορούσαμε να κερδίσουμε με περισσότερους αλλά λίγο τα λάθη, λίγο η κούραση, έκλεισε 54-56.

Επόμενο ματς εντός έδρας την Παρασκευή 21:15 με ΑΟΚ Χαλανδρίου.

3 Αστέρες(Παπάνογλου): Κασσίος 5, Παπάνογλου 7(1), Τσέλο 3, Ντίνος 14(3), Γερονικόλας 5, Ορλώφι 5(1), Ντρίτσος 11(2), Ελ Γκάλι 4,

Γ.Σ Παλλήνης:(Τελάκης, Φρέρης): Παπαδόπουλος, Λάππας 4, Σολδάτος 10, Βουλουμάνος 3, Νικηταράς 7(1), Δολιανίτης 4, Σαχάς 12, Τσίγκανος 6(1), Κουρτέσης, Τσίτουρας 3, Σαμπάνης, Γωγούλης 7(1) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου