Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ο ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - Γ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ

  Το τοπικό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων δεν χωράει πολλά σχόλια. Στο ματς αυτό που ήταν στα μέτρα μας, δώσαμε αξία στους αντιπάλους αφού κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να χάσουμε.
  Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα δεν χρειαζόταν τον Superman και τον Batman για να πάρουμε την νίκη αλλά την ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, φάνηκε ότι αυτό δεν το συνειδητοποιήσαμε και δείξαμε το κακό μας πρόσωπο.
  Στο πρώτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 18 πόντους, παίζοντας μηδενική άμυνα και με πολλά λάθη. Στο επόμενο δεκάλεπτο κάναμε λάθη αλλά χωρίς να μπορεί ο αντίπαλός  να τα εκμεταλλευτεί και σφίξαμε την άμυνα μας δεχόμενοι 11 πόντους. Τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ήμασταν μπροστά αλλά  θέλαμε να κάνουμε καινούργια πράγματά με αποτέλεσμα, να μένει η μπάλα στα χέρια μας και να γίνονται λάθος επιλογές.
  Το τελικό αποτέλεσμα 70-68 με τις γιορτές να φαντάζουν όνειρο...

Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Γκόγκος): Εγκιαζάροβ 2, Γεωργαντάς, Ανδρικόπουλος 1, Παπαχρήστος 14 (1), Κωλέττης 17 (3), Κατραντζής 4, Σιδεράκης 3 (1), Σαραντόπουλος 2, Γκίκας 4, Μπαρμπάτσαλος 5, Καγιάς 18 (3).

Γ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Τελάκης,Φρέρης): Τσιγκάνος 13, Αγγελής 6, Ατσάλης, Σαμπάνης 2, Παπαδόπουλος, Δολιανίτης 9, Σαχάς Ι. 5, Λυμπεραίος 2, Σολδάτος 13 (2), Σαχάς Γ. 2, Καραμολέγκος 3, Σουργιάς 13 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου