Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΚΟΥΡΟΣ


Με νίκη έκλεισε και αυτή η αγωνιστική για την ομάδα του αντρικού της Παλλήνης σπάζοντας το αήττητο της αντίστοιχης ομάδας του Κούρου.

Σε έναν αγώνα ντέρμπι με μεγάλη σημασία, η ομάδα μας έπαιξε με πάθος και με δύναμη από την αρχή. Το ματς πήγαινε πόντο-πόντο στο πρώτο δεκάλεπτο (14-16) με ποσοστά 4/9 2ποντά, 0/3 3ποντά και 6/8 βολές. Στο επόμενο δεκάλεπτο ανεβάσαμε στροφές στην επίθεση κάνοντας σωστές επιλογές,  πιέζοντας στην άμυνα σε όλο το γήπεδο, ιδιαίτερα το Νο 14 της αντίπαλης ομάδας. Έτσι μπορέσαμε να χτίσουμε μια διαφορά των 9 πόντων (39-30) με 7/12 2ποντά, 2/2 3ποντά και 5/6 βολές. Αξιοσημείωτο είναι ότι κάναμε μόνο 1 λάθος στην δεύτερη περίοδο.

Το τρίτο δεκάλεπτο συνεχίστηκε η πίεση μας στην επίθεση και στην άμυνα, παίζοντας στοχευμένα και με αλληλοβοήθειες. Οι προσπάθειες που πήραμε ήταν μέσα από τα συστήματα μας,  άρα είχαμε και σωστές επιστροφές στην άμυνα όταν αστοχούσαμε, με τη  διαφορά να αγγίζει τους 19 πόντους. Έληξε παρόλα αυτά με 14 πόντους αφού  τα 3 λάθη που κάναμε γίνανε στα τελευταία λεπτά της 3ης περιόδου. Ποσοστά: 6/8 2ποντά, 0/2 3ποντά και 8/10 βολές.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο αυξήθηκαν τα  λάθη (12) και η δυσκολία  να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Αυτό έγινε λόγω  της κούρασης και της σκέψης ότι το ματς είχε τελειώσει. Όμως όπως μας έχει διδάξει το μπάσκετ, ένας αγώνας λήγει όταν η κόρνα χτυπήσει. Έτσι το ματς πήγε στους 3 πόντους και με δευτερόλεπτα για την λήξη. Εκεί άρχισε ο χορός των βολών με το Νο 14 της αντίπαλης ομάδας να αστοχεί λόγω κούρασης -δεν είχε βγει καθόλου από το ματς- και με τους παίχτες της ομάδας μας να καταθέτουν στο τέλος την ψυχή τους βάζοντας καθοριστικούς πόντους. Το ματς έληξε με 71-67.

Για το παιχνίδι όλοι είχαν να πουν μόνο θετικά σχόλια και μακάρι να γίνονται περισσότερα τέτοια παιχνίδια στη Δ’ ΕΣΚΑ. Να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας μας, που με την παρουσία τους και την υποστήριξη τους  μας βοήθησαν να πάρουμε την νίκη.

Επόμενο ματς  Παρασκευή 9/12  21:00 εντός έδρας με την Γένεση Καλυβίων.

ΠΑΛΛΗΝΗ (Τελάκης – Φρέρης): Τσίγκανος 10, Αγγελής 8(2), Ατσάλης 3, Βουλουμάνος 20, Παπαδόπουλος, Δολιανίτης 2, Σαχάς Γιαν. 6, Σαμπάνης, Λυμπεραίος 2, Σαχάς Γιωρ. 15, Καραμολέγκος, Σουργιάς 5(1)

ΚΟΥΡΟΣ ΑΕΣΑΦ (Γεωργαντάς): Γεωργιαδής 2, Χουρμουζιάδης 2, Σπυρίδης, Αλημπάλης 10, Παραδείσης 6(1), Μπαλόπητος 6, Βαριάς 10(1), Αππίκος 5, Παυλόπουλος, Φραντζέσκος, Παξινός 15(1), Αποίκος 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου