Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ 70-44


Νικηφόρα έληξε ο πρώτος αγώνας του 2012, με την ομάδα να εμφανίζει μια θετική εικόνα- χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι απέδωσε τα μέγιστα-παίζοντας έναντι της Αρτέμιδος  που βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Στα πρώτα λεπτά δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό ούτε στην επίθεση ούτε στην άμυνα. Προς το τέλος του δεκαλέπτου με πίεση αλλά και με προσωπικές επιλογές, μπορέσαμε να τρέξουμε και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Δεύτερο δεκάλεπτο οι αντίπαλοι ισορρόπησαν το ματς σε δυναμικότητα αλλά όχι σε σκορ, με εμάς να δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα και παίχτες,  δίνοντας σε όλους χρόνο συμμετοχής. Το τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο κύλισε σε γενικές γραμμές το ίδιο. Βρήκαμε  τα πατήματά μας, κάναμε σωστές επιλογές  αποφύγαμε τα λάθη και τελικά πηραμε τη νίκη με 70-44.

Επόμενο ματς για μας εκτός έδρας με το Πικέρμι την Παρασκευή 20/1 21:30.

Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ(Τελάκης, Φρέρης): Τσίγκανος 12, Αγγελής 2, Μίχας 8, Σαμπάνης, Παπαδόπουλος 4, Δολιανίτης 6, Σαχάς Γιαν. 18(1), Σαχάς Γιω. 7(1), Σολδάτος 6, Τσιαμήτας 4, Καραμολέγκος, Σουργιάς 3.

ΑΡΤΕΜΗΣ(Κορωνίδης): Μειμαρόγλου, Ξουρίδας 2, Κακούρης, Αλικανιώτης 5, Ευαγγελόπουλος 11, Τσερπές 17(1), Χρήστου, Σιαράβας, Ραφτόπουλος, Κωνσταντινίδης 6,Ζουγανέλης 1, Παραχεράκης 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου