Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ

Τρία στα τρία για την ομάδα μας που συνέχισε με την εντός έδρας νίκη απέναντι στην ομάδα του Βριλησσιακού με σκορ 64-58.

Το κοινό στοιχείο σε όλα τα δεκάλεπτα ήταν το πολύ σκληρό-μέχρι αντιαθλητικό παίξιμο του Βριλησσιακού, μιας και ήταν ο μόνο τρόπος να μείνει κοντά στο παιχνίδι.
Στην αρχή του ματς ξεκινήσαμε μουδιασμένα τρώγοντας 4 εύκολους πόντους και κάνοντας αρκετά λάθη με το δεκάλεπτο να λήγει 9-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μπορέσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και βάζοντας την μπάλα στα ζητούμενα σημεία μπορέσαμε να περάσουμε μπροστά και να τελειώσουμε στο ημίχρονο 30-27.

Στην συνέχεια ανεβάσαμε την πίεση στο ματς, αναγκάζοντας τον αντίπαλο σε αρκετά λάθη και εκνευρισμό-κρατώντας πάντα την διαφορά. Το σκληρό παιχνίδι συνεχίστηκε με τα μισά φάουλ να δίνονται στους φιλοξενούμενους. Βάλαμε "μεγάλα" σουτ που τα χρειαστήκαμε και στο τέλος η ψυχραιμία των παικτών μας, μας έδωσε το ροζ φύλλο της νίκης.

Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας 31/10, με την Φιλοθέη.

Δεκάλεπτα: 9-11, 21-16, 21-16, 13-15.

Γ.Σ, Παλλήνης (Τελάκης, Καρακατσάνης): Ζάγορας, Λάππας, Δολιανίτης 2, Βουλουμάνος 4, Κολοβός 2, Γωγούλης 8, Πλαγιαννάκος 22(2), Δεδούσης 5, Πανταζής 4, Φωτίου, Παπαδόπουλος, Γυφτοκώστας 17(1)

Βριλλησιακός (Τεγόπουλος): Γιαννόπουλος, Αντωνιάδης 5, Παπανικολάου 8(1), Χατζής 4, Κατσαμπέκης 20, Τσιρόπουλος 4, Μαρουδάς 1, Μανδρατζής, Καρακώστας, Γεωργόπουλος 6(2), Μιχαηλίδης 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου