Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ- ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ξεκίνημα με το δεξί κάναμε χτες εντός έδρας με τον Αρίωνα Αμαρουσίου με σκορ 69-35.

Από την αρχή προσπαθήσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας κάνοντας ένα 10-2 ξαφνιάζοντας τους φιλοξενούμενους. Στην συνέχεια ισορρόπησε το ματς μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ελέγχοντας τον ρυθμό, ελέγχοντας τα ριμπάουντ και επιδιώκοντας τον αιφνιδιασμό, μπορέσαμε να πάρουμε μια διαφορά κλείνοντας το ημίχρονο 41-23.

Τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο παίζοντας καλή άμυνα με περιστροφές και πιέζοντας την μπάλα, μπορέσαμε να κάνουμε ποιο εύκολο το βράδυ μας. Στην επίθεση μπορέσαμε να βγάλουμε διάφορες φάσεις και δείξαμε να αρχίζουμε να βρισκόμαστε. Οι φιλοξενούμενοι εμφανιζόμενοι με πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους και με καινούργια φιλοσοφία, δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματά τους.

Γ.Σ Παλλήνης(Τελάκης - Καρακατσάνης): Ζάγορας 2, Γιαννακόπουλος 7(1), Δολιανίτης, Βουλουμάνος 6, Κολοβός Φ. 4, Γωγούλης 6, Πλαγιαννάκος 17(1), Δεδούσης 4, Πανταζής 7(1), Φωτίου, Παπαδόπουλος 6(1), Γυφτοκώστας 10(1).

Αρίωνας Αμαρουσίου( Σγουρίτσας): Καρράς, Ράντζος, Ασημάκης, Μελισσάρης 8(2), Ταμβάκης 4, Γιαννόπουλος 2, Βακρινός 2, Μπάκας 8, Αλιμπέρτης 2, Μαλανδρής 6, Κωτούλας 3, Παπαδόπουλος

Επόμενο ματς  17/10 εκτός έδρας με τη Εστία Φιλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου