Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Γ.Σ. ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ

Ντέρμπι κορυφής είχαμε αυτή την Παρασκευή στο κλειστό γήπεδο της Παλλήνης ανάμεσα στην τοπική μας ομάδα και τον Χαραυγιακό.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι γνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μπορέσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να τρέξουμε από την αρχή του παιχνιδιού έχοντας το μυαλό μας στο Νο 12 και Νο 8 των αντιπάλων. Δεν μπορέσαμε να έχουμε την απαιτούμενη διάρκεια σε επίθεση αλλά και στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο (36-43).

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε στον αγώνα αποφασισμένοι παίζοντας πολύ καλή άμυνα προσαρμογής και δίνοντας πολλές βοήθειες. Ακόμα, δεν μπόρεσαν να μας παίξουν κοντά στο καλάθι αλλά ούτε και περιφερειακά με συνέπεια το σκορ 3ου δεκαλέπτου 19-9.

Στο επόμενο δεκάλεπτο καταθέσαμε την ψυχή μας στα πρώτα λεπτά, αλλά στην συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας μετά από έναν τραυματισμό, δίνοντας 2 σουτ στον αντίπαλο στα οποία ευστόχησε και πήρε το προβάδισμα. Στην συνέχεια άρχισε το παιχνίδι των φάουλ κάνοντας στον ποιο άστοχο παίχτη απο την γραμμή του φάουλ εκείνη την στιγμή (Νο12). Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και το τελικό σκορ ήταν 74-80 χάνοντας ένα παιχνίδι μέσα απο τα χέρια μας.

Επόμενο παιχνίδι την Παρασκευή 7/12 με την Εστία Φιλίας.

Δεκάλεπτα: 23-23, 13-20, 19-9, 19-28

Γ.Σ Παλλήνη (Τελάκης, Φρέρης): Σαχάς Γιωρ 6(2), Λάππας 2, Σολδάτος 8, Βουλουμάνος 18, Κουρτέσης, Δολιανίτης 2, Σαχάς Γιαν 8(1), Τσίγκανος 14(3), Αγγελής, Τσίτουρας 2, Σαμπάνης , Γωγούλης 14

Χαραυγιακός (Τζιώρας): Πίνης 2, Παριανός 6(1), Παρασίδης, Μπουγιούρης, Κωστελέτος 26(4), Γκίκας 10(2), Αρβανίτης 2, Αγγελίνας 2, Γεωργούτσος 20, Νικολαϊδής, Τσοπουρίδης 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου