Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 66-63

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη την Τρίτη στο γήπεδο μας, παίζοντας για την πρώτη και δεύτερη θέση. Αν κερδίσαμε πάνω από 13 πόντους και κερδίζαμε το Ζεφύρι, θα βγαίναμε στην πρώτη θέση που σήμαινε άνοδο. Αν απλά κερδίζαμε, όπως κάναμε, αυτόματα σήμαινε ότι περνάμε στη επόμενη φάση τον play-off για την άνοδο. Στο πρώτο ματς είχαμε ηττηθεί με 13.

Από την αρχή του ματς δείξαμε ότι το θέλαμε το παιχνίδι και δεν θα το χάναμε. Ήμασταν και οι δύο ομάδες άστοχοι στην αρχή άλλα μετά μπορέσαμε να βρούμε τα πατήματά μας. Προς το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να καλύψουν μια διαφορά που είχαμε πάρει 10 πόντων και να περάσουν και ένα μπροστά. Αυτό έγινε γιατί χάσαμε την συγκέντρωσή μας και βάλαμε τον εαυτό μας πάνω, όπως το πρώτο παιχνίδι.

Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο το ματς πήγαινε πόντο πόντο, με αρκετά λάθη και με εμφανή την κούραση στα πρόσωπα των παιχτών και από τις δύο ομάδες. Δώσανε όλοι τον καλύτερο τους εαυτό παίζοντας άμυνα και προσπαθόντας να μετριάσουν τα λάθη. Κάποια επιθετικά φάουλ και λάθος άμυνες στο τέλος, διαμορφώσανε το σκορ.  
Το τελικό σκορ 66-63 βρίσκει τους Αμπελόκηπους να ανεβαίνουν κατηγορία απευθείας και εμάς να έχουμε μια σειρά από παιχνίδια για τη άνοδο. Σκόρερ παιχνιδιού Γωγούλης (Γ.Σ Παλλήνης) 21, Αντωνιάδης  (ΑΟ Αμπελοκήπων) 21.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας δώσανε πάλι βροντερό παρόν και βοήθησαν την ομάδα πάρα πολλή και τους ευχαριστούμε περιμενοντάς τους και στα επόμενα παιχνίδια.

Δεκάλεπτα: 20-16, 13-18, 17-15, 16-14. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου