Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 65-52

Κακό παιχνίδι από την ομάδα μας το οποίο προσπαθήσαμε να πάρουμε  ΑΤΟΜΙΚΑ..

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να τρέξουν αλλά εμείς επιβάλαμε τον ρυθμό μας κάνοντας όμως αρκετές λάθος επιλογές( σουτ και πάσες αψυχολόγητες). Τα λάθη αυτά συνεχίστηκαν και στην δεύτερη περίοδο με τον εγωισμό μας και με το μυαλό μας στην προσωπική εικόνα με  αποτέλεσμα...το σκορ ημιχρόνου 31-27.

Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε με άμυνες προσαρμογής και βάζοντας λίγο τον εγωισμό μας πίσω, διορθωθήκαμε στην άμυνα. Όμως στην επίθεση είχαμε για ένα ακόμα παιχνίδι απειθαρχία και αρκετά "πουλήματα" της μπάλας μιας και δεν μπορούσαμε να βάλουμε την μπάλα στην ρακέτα.
Τελευταίο δεκάλεπτο ξεφουσκώσαμε και δεν καταφέραμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι . Παρόλαυτα , έπρεπε να κοιτάξουμε την διαφορά γιατί υπάρχει και 2ο παιχνίδι στο οποίο αισιοδοξούμε να μην έχουμε ελλείψεις. Δυστυχώς όμως κοιτάξαμε άλλα πράγματα...... Τελικό σκορ 65-52.
.
Επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας την Δευτέρα 7/5 21:00, ένα ματς φωτιά. Περιμένουμε την στήριξή σας!!!!!!!!!
  Αμπελόκηποι (Γκατίδης, Αντωνιάδης):Αθανασόπουλος 3(1), Αρβανιταντώνης 15(2), Ουογκό 3, Ζιάκας,Γκοντγουίν 5, Βαινδερλής 8(1), Ζαρκος 11, Αυγερός 7, Αντωνιαδής 11
  Γ.Σ Παλλήνης (Τελάκης,Φρέρης):Τσίγκανος 6, Αγγελής 2, Μίχας 5, Βουλουμάνος 17, Παπαδόπουλος, Δολιανίτης, Σαχάς 9, Φρέρης, Σολδάτος 5(1), Καραμολέγκος, Ατσάλης 3, Σουργιάς 5(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου