Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΡΟΔΟΠΟΛΗ - Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 72-66

  Ματς ντέρμπι με τα όλα του το χτεσινό ανάμεσα στην Ροδόπολη και την ομάδα μας. Είχαμε και οι δύο ομάδες τρακ πρεμιέρας για την Γ' φάση play off!!!!!!!
  Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε πολλά φάουλ που δόθηκαν στους μικρούς μας.....!! και έτσι μας κόψανε το ρυθμό που είχαμε αποκτήσει. Μέχρι και το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου η ομάδα μας ήταν προσηλωμένη στον σκοπό της 25-32.
  Στο τρίτο δεκάλεπτο η Ροδόπολη ισορρόπησε το ματς, αλλα με αρκετά λάθη και οι από τους δύο,   κρατάγαμε πάλι το παιχνίδι στα χέρια μας. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ήμασταν συγκεντρωμένοι μέχρι το 35' και μετά αρχίσαμε τις αλχημείες και εγωιστικά μας. Τα τραγικά λάθη-κακές επιθέσεις και χείριστη άμυνα βοήθησαν την Ροδόπολη να περάσει μπροστά
και να παίξει το μπάσκετ που ξέρει.. Τελευταία λεπτά, και ενώ το ματς φαινόταν σχεδόν χαμένο, κάναμε μια μεγάλη ανατροπή από το -7 και είχαμε την τελευταία επίθεση του αγώνα δικιά μας, αλλά τη χαραμίσαμε κάνοντας βήματα..(56-56 κανονική διάρκεια)
  Στην παράταση για άλλη μια φορά ξεχάσαμε να μπούμε και οι γηπεδούχοι κάνοντας ένα 8-0 πήραν το προβάδισμα που τους χρειαζότανε. Όμως δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και παλέψαμε μέχρι το τέλος φτάνοντας την διαφορά στους 2, για την Ροδόπολη, με 26 δευτερόλεπτα για τέλος. Πιέσαμε και κάναμε παγίδα στο κέντρο αλλά με την βοήθεια ......... μπόρεσαν να κάνουν αλλή μια τρίπλα πάνω από τον ώμο.......!!!! και να περάσουν την παγίδα. Τελικό σκορ 72-66.
  Επόμενο ματς με τον Βύρωνα την Παρασκευή 8/6 στης 21:45 στο κλειστό της Παλλήνης.

Ροδόπολη (Βουζούλιας): Μπελέρης 10(2), Πριαρής 2, Ξάνθος 3, Μπούσι 27(3), Σεκλερέντος 2, Τσιμπουκτσόγλου 5(1), Λέκκας 7, Κρητικός 2, Γυμνόπουλος 5, Γούλας 3, Βαμβακάς 3.

Γ.Σ.Παλλήνης (Τελάκης - Φρέρης): Γωγούλης 7, Αγγελής 5(1), Σολδάτος 13(2), Βουλουμάνος 7, Δολιανίτης 7, Σαχάς 17, Μίχας, Καραμολέγκος, Ατσάλης 6, Παπασαράντης 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου