Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΜΥΝΤΑΣ 68-62

 Τεράστια νίκη της ομάδας μας επί του Αμύντα με 6 πόντους, καταφέραμε την Παρασκευή στην έδρα μας. Όλοι γνωρίζαμε ότι όποιος νικήσει, ανεβαίνει βάση λογικών αποτελεσμάτων. Από το ζέσταμα φάνηκε ότι εμείς θέλαμε το ματς πάρα πολλή. Το γήπεδο κατάμεστο και θύμιζε τα παλιά χρόνια της ομάδας μας!!! Όλο το παιχνίδι ήμασταν μπροστά και με καλή δουλειά στην άμυνα και με λίγα λάθη στην επίθεση, καταφέραμε να πάρουμε μέχρι και διαφορά 16 πόντων. Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν στο τέλος οι αντίπαλοι ήταν να μειώσουν την διαφορά με μερικά τριποντά, αλλά τα πανηγύρια είχαν αρχίσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

 Η Παλλήνη πανάξια στην Γ ΕΣΚΑ λοιπόν!!Ευχαριστούμε το κόσμο που μας στήριξε πάαααρα πολύ
 Ήταν ίσως από τις πιο δύσκολες και έντονες σεζόν, αλλά άξιζε τον κόπο!
Χθες Παλλήνη-Αμύντας = 68-62 εκμεταλλευόμενοι για ακόμη μια φορά τη δύναμή μας κάτω από τα καλάθια..
Παρόλο που απ ότι φαίνεται θα ανεβούμε όλοι, το ότι βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο έχοντας καλύψει όλα τα handicap και όντας οι μόνοι που νικήσαμε στο Βύρωνα μας δίνει τεράστια ικανοποίηση γιατί αποδείξαμε ότι το αξίζαμε..!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της ομάδας μας, που αψηφίσανε τραυματισμούς, κάνανε προπονήσεις ακόμα και σε αργίες, γιορτές και αφήνανε τις δουλειές και τις οικογένειές τους. Μπράβο μάγκες!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ και ραντεβού στην Γ' ΕΣΚΑ...............

Γ.Σ Παλλήνης (Τελάκης, Φρέρης): Τσίγκανος 7, Αγγελής 7(1), Σολδάτος 9, Βουλουμάνος 10, Παπαδόπουλος 2, Δολιανίτης 1, Καραμολέγκος, Γωγούλης 23, Μίχας, Σαχάς 7(1), Ατσάλης 2, Φρέρης

Αμύντας (Σιούτης): Τσιβελέγκας 2, Κυριακόπουλος 4, Ντιμπ 10, Μπουλουλογεωργός 8, Ζώταλης 12(3), Κεφαλάς 13(2), Τοπαλί 11(1), Ματζούρος 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου