Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Ο.Κ.Α ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ - Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 66-67

  Επιστροφή στις νίκες για το Γ.Σ απέναντι στα Μεσόγεια βάζοντας πίσω την ήττα από τον Κυψελιακό. Πλέον είμαστε μια ανάσα από την άνοδο στην επόμενη κατηγορία θέλοντας ΜΙΑ νίκη για να το εξασφαλίσουμε και μαθηματικά αυτό.

  Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον μερικό έλεγχο του παιχνιδιού βάζοντας την μπάλα πολλή στο χρωματιστό και παίζοντας με τα ψηλά κορμιά που διαθέτει. Εμείς δεν τρέξαμε όσο έπρεπε το παιχνίδι και στην επίθεση δεν βρίσκαμε λύσεις γιατί πηγαίναμε στο ένας ένας έχοντας αυτοί ψηλά κορμιά.

  Στο δεύτερο όμως, πήραμε τα ηνία και δείχνοντας μεγαλύτερη ηρεμία και ευστοχία μπορέσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Πήραμε αρκετά ριμπάουντ και χρησιμοποιήσαμε σύνθετες άμυνες μπλοκάροντας τους αντιπάλους μας. Τελικά η εμπειρία του ρόστερ, η ομαδικότητα και ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα, μας χάρισε το παιχνίδι. Τελικό σκορ 66-67.

  Καλή συνέχεια στον Ο.Κ.Α Μεσογείων και τους ευχόμαστε καλή άνοδο.

  Επόμενο παιχνίδι για εμάς εντός (20/3 21:30) απέναντι στην ομάδα του Εθνικού.

Μεσογείων Ο.Κ (Χασιώτης): Σιφναίος, Λαγουδάκης, Καλλινίδης 10, Πέτρου 2, Σειμένης, Φρέγκος 8(2), Παπαγιαννάκος 36(3), Νάσσου, Βλάχος 8(1), Σιδέρης, Ζεκάκος 2.

Γ.Σ Παλλήνης (Τελάκης, Καρακατσάνης):Γωγούλης 4, Λάππας 6(1), Μίχας 2, Βουλουμάνος 14, Κολοβός, Σαχάς 4, Πλαγιαννάκος 19(4), Δεδούσης 3, Γιαννακόπουλος 3(1), Φωτίου 2, Παπαδόπουλος, Γυφτοκώστας 10.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου