Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας απέναντι στην μαχητικότατη ΑΕΚ Περιστερίου- που δικαιολογημένα βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία-  με 79 -77.

Από την αρχή του παιχνιδιού γνωρίζαμε τον βαθμό δυσκολίας  μιας και οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει μια καλή πορεία μέχρι τώρα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη (15) στην άμυνα και στη επίθεση, δίνοντας στην ΑΕΚ την ευκαιρία να βάζει εύκολους πόντους. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ αλλά αυτό έγινε μόνο κατά διαστήματα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο συνεχίσαμε την κακή εμφάνιση δίνοντας μέχρι και 15 πόντους προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε το Νο 7 και Νο 10, που με καθαρό μυαλό μας δημιουργούσαν προβλήματα. Όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο αλλάζοντας την άμυνα, μειώνοντας τα λάθη (στα (4), πιέζοντας πιο πολύ ,αυξάνοντας τα κλεψίματα και δείχνοντας ότι είμαστε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης, γυρίσαμε το ματς. Βάλαμε πιό πολύ την μπάλα μέσα στην ρακέτα και ελέγξαμε τα αμυντικά και τα επιθετικά ριμπάουντ. Έτσι καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την νίκη κερδίζοντας με 2 πόντους.

Η επόμενη εβδομάδα μας βρίσκει να έχουμε 2 ματς. Την Τρίτη 20/1 στις 20.30 με τον Εθνικό και την Παρασκευή 23/1 στις 21.45 τον Αρίωνα Αμαρουσίου.

Καλή μας επιτυχία
 και όπως ήδη γνωρίζετε η στήριξή σας στα παιχνίδια μας είναι πολύτιμη.......  

Γ.Σ Παλλήνη (Τελάκης, Καρακατσάνης): Γωγούλης 8, Λάππας, Σαχάς, Βουλουμάνος 10, Κολοβός 10, Δολιανίτης 3, Πλαγιαννάκος 25(1), Δεδούσης 2, Πανταζής, Φωτίου, Παπαδόπουλος, Γυφτοκώστας 21(2).

ΑΕΚ Περιστερίου (Καφαντάρης, Τόπακας): Μαριαρίτσης 2, Γεωργακόπουλος, Κολοβέρος, Μητσόπουλος 20(4), Ακουμιανάκης 17, Νιαβής 7, Καραθανάσης 16(2), Ηλιακής, Σιδέρης 4, Καρούσος 9(1), Χορηγάς, Πιστολάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου