Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Ο Δικτυακός τόπος συνάντησης μας

Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2014

Γ.Σ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΙΑΣ ΑΟΚ

Επιστροφή στα παιχνίδια για την ομάδα μας, μετά από απραξία 2 εβδομάδων λόγω αδυναμίας του Εθνικού.......... Το ματς ήταν ανάμεσα στον 1ο (Παλλήνη) και τον 2ο (Φοιτητικό).

Η αποχή από επίσημη αγωνιστική δράση φάνηκε στην απόδοσή μας, μιας και δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν καταφέραμε να παίξουμε με τις γνώριμες μας πλέον συνεργασίες. Απλά μαζέψαμε όλα τα αμυντικά ριμπάουντ και κρατώντας τα λάθη μας χαμηλά, έληξε το ημίχρονο 27-21.

Στην συνέχεια ζωηρέψαμε λιγάκι και δείξαμε να παίρνουμε τα πάνω μας, αλλά δεν μας άφησαν με διάφορους τρόπους να αυξήσουμε την διαφορά κρατώντας την πλέον πάντα στο +10.Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή μέχρι το τέλος, προσπαθούσαν να μειώσουν με πολλά σουτ 3ον πόντων χωρίς μεγάλο αποτέλεσμα. Τελικό σκορ 63-51. Η νίκη αυτή μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα για τα επόμενα παιχνίδια που πρέπει να διαχειριστούμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα από το Ρουφ.

Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας 12/12 με τα Βριλήσσια.

Δεκάλεπτα:  12-12, 15-9, 16-14, 20-16

Γ.Σ Παλλήνης (Τελάκης, Καρακατσάνης): Γωγούλης 4, Λάππας, Δολιανίτης 2, Βουλουμάνος 21, Κολοβός 6, Γιαννακόπουλος 2, Πλαγιαννάκος 9(1), Αγγελής, Πανταζής 2, Φωτίου, Παπαδόπουλος, Γυφτοκώστας 15

Φοιτητικός (Αθανασόπουλος, Σάμος): Κόκορης 6, Μαραμένος 15(2), Χατζηαράπης, Περούλης, Τομαρας 4, Κριθημός, Ξαρχάκος, Καπαρέλης, Χατζής, Τσιτουράς, Αθανασόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου